February 07, 2011

Tauren Chieftain Strategy/ Strategi Tauren Chieftain

 
Tauren Chieftain Ketua suku Tauren Panduan dan Strategi. Cairne Bloodhoof Tauren Chieftain adalah salah satu pahlawan yang wujud di dalam Dota 6.60 (yang lain adalah Batrider). Posting ini akan menjadi tempat untuk berkongsi, walkthrough panduan dan item membina untuk Tauren Chieftain. Panduan ini masih pada proses, sehingga setiap maklum balas atau cadangan daripada anda sangat membantu:)
Sejarah

    
Sejak zaman kuno telah diceritakan oleh orang lama bahawa Tauren Chieftain akan datang, sebagai askar terkuat dan bijaksana sebagai dukun tertua. Setelah bertahun-tahun berkeliaran di tanah suci, mencari hikmat dari leluhurnya, Cairne Bloodhoof telah membuktikan dirinya sebagai pahlawan yang telah lama ditunggu. Cairne membawa bersamanya semangat leluhurnya terkuat, dan sekarang tanah getar dengan kekuatan gabungan dari Chieftain dan semangat walinya. Tidak ada penghalang fizikal mahupun sihir dapat mengurangkan kekuatan ajaibpada  tombak kerajaan, senjata yang digunakan oleh wali di zaman purba. Dengan
kekuatan kapak ini ia dapat membagi bumi itu sendiri. beliau juga ingin membalas dendam untuk tanah airnya, Cairne akan membawa murka-Nya atas Scourge.

Base Statistik
Kekuatan: 24 + 2.7
Agility: 14 + 1.5
Perisikan: 23 + 1,6

Attack Range: 150
Kelajuan: 300

Pemain Point 0.4
Attack Point 0.35
Hero Kelas: Kekuatan  


   
Echo Stomp
Panggilan atas semangat nenek moyang untuk bergabung dengannya dalam menghancurkan bumi echo, render musuh-musuh di dekatnya pengsan. Semangat dan Ketua suku Tauren baik menangani 80 kerosakan di daerah tersebut, kerosakan Roh magis berurusan dan bentuk fizikal menangani kerosakan fizikal. musuh sedar akan bangun jika mereka tertabrak. Jika roh dipisahkan daripada anda, masih akan melakukan bahagiannya di dalam mantra.

Jika anda merosakkan unit mengetuk pintu keluar, tidak lagi menjadi mengetuk pintu keluar / bergerak.

Ada versi semangat anda melakukan animasi menginjak-injak dengan anda pada masa yang sama (anda dapat melihatnya juga). Anda menangani kerosakan fizikal dan damage magis.

Kerosakan Fizikal: 80
Magical Kerosakan: 80
Channel Waktu: 1,4 saat
AoE: 500
KO tempoh: 2/3/4/5 saat 
Manacost: 100/115/130/145
Istirahat: 15

Hanya pemain kerosakan berdasarkan dapat membangunkan pahlawan. Kerosakan ditangani selama tempoh yang singkat selepas menginjak-injak tidak akan membangkitkan pahlawan (0,65)
Kepala suku Tauren Skill 1 The KO disebabkan oleh kemahiran ini sangat bagus. 5 saat adalah jumlah yang bagus untuk mempersiapkan serangan combo. Satu-satunya kelemahan yang perlu 1,4 detik untuk melemparkan itu. Gunakan ini bersama-sama dengan Roh Leluhur ke tanah lebih baik.

 
Roh Leluhur Tauren Chieftain memancarkan leluhur walinya untuk membawa kehancuran atas musuh-musuh-Nya. Sementara berasingan dari kepala suku, roh akan meniru gerakannya dan kerosakan setiap unit melewati. Ketika bergabung kembali Chieftain, itu memberikan dia kerosakan bonus dan kelajuan gerakan untuk setiap musuh itu telah menyerang.  

Magical Kerosakan: 120/160/200/240
AoE: 275

Kerosakan pada creep: 3/6/9/12
Kelajuan gerakan pada creep: 1%
Danage pada pahlawan: 10/20/30/40
Kelajuan gerakan pada hero: 5%

Istirahat: 19
Manacost: 110
Max Charge Time: 8

Jika roh tidak menyertai dengan anda sebelum masa itu, akan membebankan ke arah anda untuk berpindah kembali ke anda dan mempesona anda.

Enchanted Masa: 9 (Tempoh anda mempunyai peminat selepas menyertai dari roh leluhur)
Ketua suku Tauren Skill 2 Skill ini sangat membantu untuk mencapai musuh dari jauh. Jarak anda boleh melemparkan roh anda lebih jauh daripada Blink Dagger, gunakan ini. Anda juga boleh melemparkan ini di hutan atau bukit. Tapi anda akan memerlukan beberapa latihan untuk memindahkan roh baik.
 
Order Alam Passive.The Tauren Chieftain menggunakan kebijaksanaan yang terkumpul selama berabad-abad untuk mengurangkan segala sesuatu ke tahap yang paling asas. Padam Magic dasar dan ketahanan fizikal.

AoE: 250 Peratus pembatalan: 25% / 50% / 75% / 100%
Nota: ini ada pada semangat juga.

Ketua suku Tauren Skill 3 Banyak orang yang missunderstanding kemahiran ini. Itu hanya menghilangkan sihir dasar dan ketahanan fizikal. Tetapi beberapa orang diertikan pembatalan peratusan 100% (level 4) sebagai benar-benar memadam perlawanan dan membuat kerosakan murni. Tapi ya, jika musuh anda tidak mempunyai Hood of Defiance, kerosakan magis anda akan murni;) ini Davion counter kemahiran sangat banyak sebagai basisnya baja sangat tinggi. 

 
Bumi Splitter (Ultimate) Dengan menggunakan kapak yang dahsyat, yang Chieften Tauren rends bumi itu sendiri, menghantar celah bergerigi di bawah kaki musuh-musuhnya. Setelah beberapa saat yang implodes bumi, menghantar musuhnya jatuh ke dalam. Setiap unit terjebak dalam letupan akan mengambil kerosakan berdasarkan kehidupan maksimum mereka dan mempunyai kelajuan mereka melambat untuk masa yang singkat. Implodes selepas 3 saat. Transaksi 35% daripada unit HP maksimum. 

Cast Range: 1600
Perjalanan kelajuan: 600 ms
Delay setelah jatuh tempo: 0,5 saat
AoE: 350
Kerosakan: 35% dari setiap unit maksimum HP (setengah ghaib, setengah fizikal)
Lambat Jumlah: 30/40/50%
Lambat Tempoh: 3/4/5  

Istirahat: 90/75/60
Manacost: 175


Contoh: anda target titik, dari mana anda menuju 1200 di sudut anda klik pada, perpecahan ini mula tumbuh. split tumbuh pada 600 ms, sehingga memerlukan masa 2 saat untuk mencapai akhir. Setelah mencapai akhirnya, memainkan animasi mempersiapkan letupan selama 0,5 detik dan kemudian menarik semua orang dalam dan tidak dmg di / melukai. 

Tauren Chieftain Ultimate Skill Dengan setup besar, kemahiran ini boleh menyebabkan kerosakan besar pada musuh. Belum lagi tempoh lambat dan itu cooldown rendah. Ini sangat besar kemungkinan akan mendapatkan nerfed. Dengan Penyegaran Orb, anda boleh mendapatkan 70% maks HP musuh dalam sekejap! 


Membangun Kemahiran
Lv 1: Roh Leluhur 
Lv 2: Echo Stomp
Lv 3: Roh Leluhur
Lv 4: Echo Stomp
Lv 5: AncestralSpirit
Lv 6: Splitter Bumi
Lv 7: Roh Leluhur
Lv 8-9: Echo Stomp
Lv 10: Order Alam
Lv 11: EarthSplitter
Lv 12-14: Order Alam
Lv15: Statistik
Lv 16: Splitter Bumi
Lv 17-25: Stats 

Leluhur Roh untuk melecehkan dan pertanian. Kau pahlawan huru-hara dan Roh Leluhur adalah untuk membantu anda melecehkan dan pertanian. Campurkan dengan Echo Stomp anda boleh setrum musuh anda dari jarak jauh. Bumi Splitter diambil secepat mungkin kerana itu benar-benar kemahiran besar dengan jarak cast panjang, kawasan yang luas dan kerosakan yang layak.

Global Skill Ingat, ketika melemparkan anda Leluhur Roh, roh anda mempunyai aura Order Alam anda dan boleh Echo Stomp juga. Buka combo dengan Roh Leluhur, tempat itu ke tengah-tengah musuh, cast Echo Stomp dan teruskan dengan Bumi Splitter. Setelah Roh bergabung dengan anda, mengejar mereka dengan gerakan peminat kelajuan dan kerosakan bonus.

 bila la aku nak dapat baju mcm gini...

No comments:

Post a Comment